Professionele
profielfoto's

Je perfecte professionele profielfoto voor social media, de nieuwe brochure of het smoelenboek van je bedrijf. Jouw digitale visitekaartje, precies zoals jij jezelf en je medewerkers wilt laten zien.

"Een eerste indruk vindt tegenwoordig meestal online plaats.
Het gebruiken van een goede portretfoto is daarom een must, want bij die eerste indruk wordt de basis gelegd voor het beeld dat er van jou wordt gevormd. Dit gebeurt in een paar seconden en is zo goed als onmogelijk terug te draaien."

Een goede profiel- of portretfoto zorgt dat je contact maakt met jouw potentiële relaties en straalt jouw persoonlijkheid uit.


Op die manier kun je vertrouwen wekken en zal het contact beter verlopen.


Je hoeft geen fotomodel te zijn, maar vooral jezelf!

zakelijk portret ondernemer

Zakelijke portretten

Met mooie beelden laat ik jou en je medewerkers zien in de omgeving waarin jullie prestaties leveren.

Op de plek waar iemand zich thuis voelt is iedereen fotogeniek. Dat zie je terug in sterke portretten van sterke mensen.

Een portret van deze mensen op de werkvloer maakt impact op je website, in je advertentie of brochure.

…en op je klanten!

Het hele team

Alle medewerkers in dezelfde stijl en setting in beeld gebracht. 

In één pand of door het hele land, ik zorg voor uniformiteit in herkenbaarheid en professionele uitstraling.

Iedereen kiest zelf de beste foto, dus iedereen is tevreden!

zakelijk portret 3

Corporate headshots

Professionele profielfoto’s waarmee jij als ondernemer of zzp’er laat zien wie je bent. Het gezicht achter jouw expertise is soms belangrijker dan je CV.

Perfect voor LinkedIn, WhatsApp of je e-mail.

Mogelijk in zowel de mobiele studio als bij jou op locatie.

Wil jij ook betere foto's van jou en je team?

Teamfoto
 

Een paar veelgestelde vragen over zakelijke portret shoots:

Eigenlijk heel simpel: 

Als jij je prettig voelt in de outfit die je draagt geeft dat de foto uiteindelijk veel meer kracht. Kleed je daarom zoals je zou doen als je een klant ontmoet. Representatief, maar overdrijf niet. Jouw kleding moet jouw persoonlijkheid accentueren, niet voor afleiding zorgen.

Wat kun je beter vermijden?

  • Kleding met drukke patronen
  • Felle contrasterende kleuren
  • Kleding met tekst

Dit is uiteraard afhankelijk van de setting en jouw wensen, maar een sessie in één outfit voor een profielfoto kan in 5 minuten klaar zijn. Voor een zakelijk portret op locatie kan dit rond de 10 minuten per persoon liggen.

Voor bijvoorbeeld directie of bestuur kunnen we meer tijd inplannen omdat er meer verschillende foto’s nodig zijn voor persberichten, tijdschriften of website.

Een goede foundation is belangrijk, om ‘glimmertjes’ door de flits te voorkomen, maar doe vooral niets bijzonders. Doe gewoon dat wat je zou doen op een gemiddelde dinsdag, dan ziet het er niet geforceerd uit.

Less is more!

Ja, voor een zakelijk portret of professionele profielfoto worden de beelden geretoucheerd, maar op een natuurlijke manier en nooit ‘over done’

Dat betekent dat alles wat er niet moet zijn kan worden weggewerkt. 

Het pukkeltje dat je vanmorgen ineens in de spiegel zag laat ik verdwijnen. Die moedervlek die je je hele leven al hebt blijft. Die uitschieter met mascara die je in de haast hebt gemist zie je op de foto niet meer terug.

Ook die ene eigenwijze haar die je tot vlak voor de foto onder controle had ben ik de baas.

Kortom: Alles wat er vorige week niet was en volgende week weer weg is staat niet op de uiteindelijke foto’s.

Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen (inclusief de fotograaf ) vinden het lastig om te worden gefotografeerd. Whatsapp-Selfies, Tik-Tok, Facebook, allemaal leuk, maar als ’t serieus wordt weten we onszelf geen houding te geven (ik tenminste…)

En dan moet je je ineens van je beste kant laten zien voor een fotograaf…

…. en dat is spannend…. NOT!…

Mijn ervaring is dat na een paar minuten het ijs is gebroken en je niet meer geforceerd staat te smilen.. Ik zorg ervoor dat we tijdens een korte sessie een paar foto’s pakken waar jij en ik heel blij mee gaan zijn.

De foto’s die ik maak zijn van momenten die je niet ziet aankomen en daardoor spontaan, eerlijk, en een goed plaatje van jouw karakter.

Zakelijk portret, professioneel portret, Zakelijk fotograaf, LinkedIn-foto, Social media profielfoto