productfotografie

Perfecte foto's van jouw product

Productfotografie

Professionele productfotografie is essentieel omdat het de waarde van een product vergroot door het er aantrekkelijk en professioneel uit te laten zien. Het vergroot het vertrouwen van de consument en verhoogt de kans op verkoop. Door gebruik te maken van de juiste apparatuur en belichting leg ik de basis van jouw product vast. De nabewerking zorgt vervolgens voor een beeld dat jouw producten perfect in beeld brengt. Perfecte foto’s van jouw product zorgen daarom voor een perfecte indruk van jouw product.

Perfecte Productfoto's

Productfoto's voor Webshops

Zeker voor webshops is het van belang om zo goed mogelijk te laten zien wat je aanbiedt. Het vormt de eerste indruk van een product voor potentiële klanten. Met professioneel genomen productfoto’s zijn details beter zichtbaar. Dat zorgt voor meer conversie, minder retouren en een hogere klanttevredenheid. Door de kwaliteit en details te laten zien vergroot je het vertrouwen van klanten en zullen ze eerder geneigd zijn tot aankoop over te gaan.

Productfoto's_horloges
productfoto's_sieraden

Werkwijze

1 - We bespreken je wensen

Je geeft aan wat de ‘feel & look’ van de je product moet zijn en welke foto’s je nodig hebt

2 - Je stuurt je producten op

Je stuurt alle producten die je in beeld wilt brengen op naar mijn studio

3 - Ik fotografeer jouw producten

This is where the magic happens….

4 - Jij selecteert de foto's in de online galerij

Na een eerste selectie plaats ik de foto’s in een online galerij en kun je de foto’s beoordelen en meteen downloaden

Samen bespreken we jouw wensen en ideeën, zodat ik de perfecte foto’s van jouw product kan maken. Of je nu kiest voor een achtergrond naar keuze, een effen kleur of een vrijstaande afbeelding met transparante achtergrond, alles is mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op, ik help je graag verder om jouw product op de meest creatieve en professionele manier vast te leggen.

 

Productfotografie, Productfotograaf, Productfoto's, Productfotografie prijzen