Presenteer je bedrijf
op Google Maps

Vergroot je online zichtbaarheid en
trek meer bezoekers met een
Virtuele Tour door jouw bedrijf

360º-foto's en tours genereren resultaat

Met kwaliteitsfoto’s in een bedrijfsvermelding kun je de gebruikerservaring verbeteren. Daarmee maak je het klanten makkelijker om je te vinden. Met 360º-tours kunnen klanten vast even binnenkijken en vergroot je je online zichtbaarheid. Een virtual tour laten maken is eenvoudig en betaalbaar.

62% van de bezoekers geeft de voorkeur aan vermeldingen met foto’s van het winkelinterieur.

Locaties met foto’s en een virtuele rondleiding wekken 2 keer zo vaak interesse.

Een volledige vermelding roept vertrouwen op en wordt 78% vaker gezien als solide.

Gemiddeld 41% van de bedrijfszoekopdrachten op Google Maps leidt tot een bezoek aan de bedrijfslocatie.

Vermeldingen met foto’s en tours motiveren klanten in 29% van de gevallen om een aankoop te doen.

Aantal op Google geplaatste foto's
0
Aantal views
0

Portfolio

Decathlon Groningen

Sportcentrum Dijkman

Tandartspraktijk Eemsmond

Theater Van Beresteyn

Roberto Santanera

Herberg De Gouden Karper

ZiZi Barbershop

Restaurant De Basiliek

Aurora Village Oy Finland

Eemshotel

Holiday Beach Hotel Gambia

Butiq Opticien

Hema

Waarom een 'Street View trusted Photographer' inhuren?

Google stelt strenge kwaliteitseisen als het op Street View-materiaal aankomt en werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde fotografen.

Ik ben in Noord-Nederland als één van de weinige fotografen gecertificeerd als ‘Google Trusted Photographer’. Dit houdt in dat mijn werk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die Google stelt en dat ik mijn Virtuele Tours op de servers van Google mag plaatsen. Wat de kwaliteit betreft ga ik zelfs nog een paar stappen verder, waardoor jouw Virtual Tour er altijd perfect uitziet. Daarom zullen door mij geplaatste foto’s en tours snel stijgen in jouw weergave op Google Maps. Mijn foto’s zijn daardoor momenteel al meer dan 16 miljoen keer bekeken.
Ik help als Google fotograaf grote en kleine bedrijven om hun vindbaarheid te verbeteren door middel van goede 360° foto’s.

Google Street view voor iedere locatie

Ik lever een Google Virtual Tour af van hoge kwaliteit, voor iedere locatie, van bloemenwinkel tot tuincentrum, van steakhouse tot supermarkt en van bakkerij tot bed&breakfast

Maak ook jouw bedrijf beter vindbaar in Google!

Zorg dat jouw klanten online  binnen kunnen kijken met een Google Street view rondleiding. Met een Virtuele Tour maak je je bedrijf beter vindbaar, zichtbaar en toegankelijker voor potentiële bezoekers.  

360 Graden tours zijn interactief, waardoor kijkers zelf kunnen bepalen welk deel van jouw bedrijf ze willen zien, ongeacht of het een kantoor, productieruimte of showroom betreft. Dit geeft klanten letterlijk een kijkje achter de schermen en creëert vertrouwen. Een Virtual Tour is zichtbaar op  zowel Google Maps als in de Google zoekresultaten en is daarmee een belangrijke eyecatcher.
De impact hiervan is groter dan je verwacht! 

Onderscheid jezelf van je concurrent met een betere zichtbaarheid op Google.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen het prettig vinden als ze het gevoel hebben een plaats al eerder te hebben bezocht. Dankzij de realistische weergave van jouw restaurant, winkel of praktijk met aansluitende 360° foto’s geef je een totaaloverzicht zoals in Streetview en geeft het jouw klant een vertrouwd gevoel.

 Wil jij een virtual tour laten maken van jouw bedrijf? Dit kan al vanaf €245

Wat klanten zeggen:

 

Een mooie website alleen is niet meer voldoende.

Homepage Demowebsite

Om hoog te scoren en goed vindbaar te zijn in Google heb je meer nodig dan alleen een goede website.

De eerste zoekresultaten leiden bijna altijd naar Google Maps. Zorg er daarom voor dat jouw bedrijf van binnen en van buiten te zien is op Google Maps en zorg dat jouw vindbaarheid een flinke boost krijgt. Een Virtual Tour laten maken van jouw bedrijf verdient zich in no-time terug.

Virtuele Rondleidingen zijn niet alleen van belang voor horeca.

Virtuele Tours voor professionele dienstverleners

Virtual Tours zijn niet alleen voor horeca belangrijk, maar ook voor andere locaties zoals huisartsenpraktijken, kinderdagverblijven, gezondheidscentra en andere professionele dienstverleners.

 

Meer bezoekers en omzet

Een Virtual Tour helpt bij het verhogen van de zichtbaarheid en transparantie van deze locaties. Het stelt potentiële klanten in staat om de ruimtes te verkennen voordat ze er fysiek naartoe gaan. Daardoor kan het helpen angst en onzekerheid weg te nemen.

Bovendien kan het laten maken van een Virtual Tour jouw onderneming meer bezoekers en meer omzet brengen. Dit is te danken aan het feit dat potentiële klanten de ruimtes al hebben verkend voordat ze er fysiek naartoe gaan. Hierdoor zijn ze al bekend met de locatie en kunnen ze beter beslissen of deze geschikt is voor hun behoeften. Daarnaast is een Virtual Tour een éénmalige investering, wat betekent dat het kosteneffectief is in vergelijking met andere marketingmethoden.

Een Virtuele Tour is kosteneffectief en een éénmalige investering.

Samenvattend is het laten maken van een Virtuele Rondleiding dus een slimme investering voor ondernemers. Het verhoogt de zichtbaarheid en transparantie van jouw locatie en kan angst en onzekerheid bij potentiële klanten wegnemen en daardoor meer bezoekers en omzet genereren.

Virtual Tour FAQ's

Een Virtual Tour door jouw bedrijf heeft veel voordelen. Klanten kunnen rechtstreeks bij je binnenwandelen en krijgen op die manier een indruk van wat ze kunnen verwachten. Google Streetview is jouw online visitekaartje. Jouw vermelding op Google Maps heeft tegenwoordig meer impact dan je website.

Ja, dat is mogelijk. Indien gewenst genereer ik een stukje HTML-code waarmee jouw webbeheerder de tour ook op de website zichtbaar kan maken.

Dat doen we in overleg. Als je wilt stuur ik eerst een preview zodat je kunt beoordelen of de Virtual Tour naar wens is, om deze pas daarna live te zetten op Google Maps.

Het is van belang dat degene die de opdracht verstrekt ook daadwerkelijk bevoegd is om toestemming te geven om je bedrijf te betreden en foto’s te maken en te publiceren. Dit kan bijvoorbeeld de eigenaar van het bedrijf zijn, of een manager met de bevoegdheid om dit soort verbintenissen aan te gaan.

Het is mogelijk, maar er  gelden harde kwaliteitseisen m.b.t. de foto’s en de opbouw van de Virtual Tour, die alleen met geavanceerde apparatuur en software kan worden gegenereerd. Als Google Trusted Photographer beschik ik over deze mogelijkheden, waardoor jouw tour onmiddellijk te zien zal zijn op je bedrijfspagina.

Zorg er van tevoren voor dat je zaak eruit ziet zoals jij ‘m wil laten zien. Dat is kort gezegd ‘opgeruimd’. Dus geen ‘rommelhoekjes’, een stapel oud papier, afwas, rondslingerende kleding, en noem maar op. Je wilt een representatieve weergave van jouw bedrijf. Als jij zorgt dat je bedrijf er puntgaaf uit ziet, maak ik puntgave foto’s!

Eventuele gezichten worden ‘geblurred’, maar beter is het om de fotosessie te plannen op een moment dat er geen mensen aanwezig zijn, bijvoorbeeld buiten de openingstijden. Ik ben hierin heel flexibel. Vóór openingstijd of na sluitingstijd is geen enkel probleem.

Maak gebruik van de kracht van een Virtuele Rondleiding en laat jouw bedrijf opvallen bij potentiële bezoekers. Maak een afspraak en maak jouw bedrijf binnen 2 werkdagen zichtbaar.

Virtual Tours als kosteneffectieve marketingoplossing

Aan de ene kant is het als bedrijf of organisatie van groot belang om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en je klanten een unieke ervaring te bieden. Aan de andere kant kan dit een uitdaging zijn, vooral als je beperkt bent in je mogelijkheden om klanten fysiek te ontvangen. Gelukkig biedt een virtuele tour een oplossing.

Een virtuele tour stelt je in staat om potentiële klanten een realistische en interactieve ervaring te bieden van jouw bedrijf, producten of diensten. Hierdoor kunnen zij op hun eigen tempo door jouw virtuele ruimte navigeren en een gevoel krijgen van hoe het is om bij jouw bedrijf binnen te stappen. Dit kan bijdragen aan het versterken van de band met je klanten. Desondanks is een virtuele tour niet alleen indrukwekkend voor je klanten, maar heeft het ook andere voordelen.

Kostenbesparing met Virtual Tours: wat zijn de voordelen?

Een virtuele tour helpt om je bereik te vergroten en je bedrijf te laten zien aan een wereldwijd publiek. Dit vergroot ook je online aanwezigheid en onderscheidt je van de concurrentie. Daarnaast is een virtuele tour een investering die zichzelf terugverdient. Het kan potentiële klanten overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen en zo meer omzet genereren. Bovendien is het maken van een virtuele tour een eenmalige investering en daarmee een kosteneffectieve manier om je bedrijf te presenteren.

Een Virtual Tour laten maken: Een verstandige keuze

Het is dus duidelijk dat een virtuele tour een waardevol middel is om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en je klanten een unieke ervaring te bieden. Een investering die niet alleen helpt om de band met je klanten te versterken, maar ook je bereik vergroot en je bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Vandaar dat het maken van een virtuele tour een verstandige keuze is voor elk bedrijf of organisatie.

Virtuele tour, Virtuele rondleiding, Virtuele bedrijfstour, 360 graden tour, Virtuele showroom,