contact

Neem gerust contact op met Marcel van der Werf Fotografie voor vragen, een offerte, of om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Neem gerust contact op!

Social Media

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf die jouw ideeën kan omzetten in prachtige foto’s? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik geloof dat bedrijfsfotografie veel meer is dan alleen maar ‘samen op een rijtje in de kantine’. Mensen werken in de meest uiteenlopende omstandigheden en juist die diversiteit maakt het voor mij zo boeiend om bedrijfsfotografie te doen.

Of het nu gaat om het vastleggen van je hardwerkende crew op een containerschip, of om een fotoshoot van je hele team in de branding; ik vind altijd een manier om jouw ideeën uit te voeren en tot een prachtig resultaat te komen. Samen kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw visie het beste kunnen vertalen naar beeld.

Als bedrijfsfotograaf ben ik gewend om in allerlei omstandigheden te werken. Of het nu gaat om een kantooromgeving, een slachthuis, een laboratorium of een snoepwinkel; ik weet altijd de juiste sfeer te creëren en de mooiste momenten vast te leggen.

Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom ben ik in het bezit van een VCA-certificaat, wat ervoor zorgt dat ik in alle situaties mijn werk veilig en efficiënt kan uitvoeren.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over mijn diensten en tarieven, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd klaar om te helpen en te bespreken hoe ik je kan helpen om jouw momenten vast te leggen. Ik vind het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met mijn klanten, zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en hopelijk kunnen we binnenkort samen aan de slag voor een prachtige fotoshoot!

Met vriendelijke groet,

Marcel van der Werf