bedrijfsfotografie

Krachtige communicatie met beeld
Van bedrijfsreportage tot foodfoto's

Dronefoto Bedrijfsfotografie Dakreparatie


Bedrijfsreportage

Met een bedrijfsreportage laat je  jouw klant zien met wie ze zaken doen. Foto’s van eigen medewerkers op de werkvloer, of foto’s van het productieproces en de omgeving.

Als fotograaf kan ik een organisatie in beeld vangen: het product of de dienst, het bedrijfspand, maar vooral de sfeer en interactie tussen mensen, die tenslotte een bedrijf maken. Ik heb veel in zowel productie- als kantooromgeving gewerkt en beweeg me daardoor gemakkelijk op de werkvloer en schakel snel met mensen op alle niveaus. Ik hou van ‘een kijkje achter de schermen’ en breng dit op een creatieve manier in beeld.

fotografie website Horeca


Website

Voor een nieuwe website heb je ook nieuwe foto’s nodig.
Natuurlijk kun je kiezen voor stockfoto’s maar authentieke foto’s presteren beter en stralen meer professionaliteit uit en geven je klant meer vertrouwen.

Een nieuwe inrichting, menukaart of idee verdient nieuwe foto’s, op het juiste moment gemaakt.

Ik vertaal jouw concept  naar beeld!

Dronefotografie_bouwproject_2


Projectfotografie

Om het verloop van een project vast te leggen maak ik op verschillende momenten foto’s van jouw (ver)bouwproject, winkelinrichting of productontwikkeling.

Ook een ’time-lapse’ is een mooie manier om de voortgang weer te geven. In korte tijd wordt het verloop van het project weergegeven, van de eerste paal tot de dag van oplevering.

Dit kan zowel van binnen als vanuit de lucht en in 360° panorama. Creativiteit heeft voor mij geen grenzen.

Projectfotografie maakt jouw project zichtbaar, van begin tot succesvol eind.

Waarom een professionele bedrijfsfotograaf?

Topkwaliteit versterkt jouw bedrijf

Het gebruik van professionele bedrijfsfotografie kan jouw bedrijf op vele manieren een boost geven. Professionele foto’s zijn van hoge kwaliteit, specifiek afgestemd op jouw merk en doelgroep, en presenteren jouw producten en diensten op de best mogelijke manier. In tegenstelling tot stockfoto’s zijn ze uniek en onderscheidend en versterken ze het merkimago. Het inhuren van een professionele fotograaf voor jouw bedrijfsreportage bespaart tijd en moeite die anders zou worden besteed aan het zelf maken van foto’s of het doorzoeken van online bibliotheken. Kortom, professionele bedrijfsfotografie helpt jouw bedrijf zich te onderscheiden en een professionele uitstraling te geven.

Voor meer info, stuur vrijblijvend een appje, mail, of bel.

 

Bedrijfsfotografie, Zakelijke fotografie, Bedrijfsfotograaf, Bedrijfsfoto's, Bedrijfsreportage

Marcel van der Werf Fotografie is ook te vinden op www.fotograaf-info.nl.